He and She Hairsolutions

He and She Haarwerken

In onze salon in het Meander Medisch Centrum kunt u, naast onze reguliere kapsalonactiviteiten, ook terecht voor informatie en uitgebreid advies over pruiken, haarstukken en haarwerken.

In een speciaal hiervoor ingerichte ruimte streven wij er naar om, in nauw overleg met onze cliënten, te komen tot de beste en mooiste haarwerk-oplossing. Wij letten vooral op de kwaliteit van: haar, pasvorm, vezel en kleur. Daarbij werken wij met verschillende vormen van vervangend haar en monturen (materiaal waar haarwerk op bevestigd is). Dit doen we om goed rekening te kunnen houden met: een zo optimaal mogelijke benadering van de eigen haarkleur, draagcomfort, prijs, levensduur en onderhoudsvriendelijkheid.

Er is veel mogelijk.

Bij speciaal op maat gemaakte haarwerken, toupets of haarstukken kunnen we samen met de cliënt alles tot in detail kiezen en vormgeven: haarlengte, kleur, coupe, krulsterkte, materiaal en montuur de mogelijkheden zijn legio. Na het eerste contact met een klant wordt er binnen 5 werkdagen desgewenst een afspraak gemaakt. Dan kan er een meer uitgebreide intake plaatsvinden. In onze salon zijn ook proefmodellen van mutsen, sjaals en bandana’s aanwezig. Deze kunt u rustig bij ons uitproberen en zijn via ons te bestellen in diverse modellen, maten, kleuren en dessins.(klik hier om de persoonlijke ervaring van 2 van onze haarwerkcliënten te lezen)

Zorgvuldige begeleiding

Wij realiseren ons dat het aanschaffen van een haarwerk veel emoties op kan roepen. Graag willen wij u begeleiden om een zo goed mogelijke keuze te maken, waar u zich zo comfortabel mogelijk bij voelt. Op verzoek kunnen wij ook bij u thuis langskomen voor een haarwerk. Bel met: 033-752 03 52
(klik hier voor een persoonlijk verslag van een van onze haarwerkcliënten )

Erkend Haarwerkspecialist

He and She Hairsolutions is aangesloten bij de Anko sectie Haarwerken. Anko Haarwerkspecialisten staan voor deskundigheid en professionaliteit. Voor meer informatie over de Anko en haar kwaliteitseisen kunt u klikken op de tab Anko in het menu verderop op deze pagina.

Haar Doneer Event t.b.v. De Stichting Haarwensen

Op zaterdag 30 mei 2015 hebben wij een groots Haar Doneer Event georganiseerd in het Meander medisch Centrum. Het was een hartverwarmende dag. (klik hier voor foto’s)
Klik op onderstaande tabs voor nog meer specifieke informatie over haarwerken:

Voor Wie?

Wie zijn onze cliënten?

Mensen die te maken krijgen met haaruitval of haarverlies, bijvoorbeeld door een ziekte als: alopecia. Of omdat ze vanwege hun ziekte behandeld worden met cytostatica (chemokuren), waarbij haaruitval een complicatie kan zijn.

We werken nauw samen met de afdeling oncologie van het Meander Medisch Centrum. Iedereen kan direct bij ons terecht voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, advies of informatie. We zitten tenslotte in hetzelfde gebouw…..of maar een telefoontje of mailtje verwijderd. Na het eerste vrijblijvende contact met een klant wordt er desgewenst binnen 5 werkdagen een afspraak gemaakt. Dan kan er een uitgebreide intake plaatsvinden. Per cliënt kunnen wij 6 a 7 standaard haarmodellen op zicht krijgen. Wij kunnen uw standaard haarwerk binnen 2 werkdagen leveren. Maatwerk haarwerken hebben een levertijd van ongeveer 6 tot 8 weken.

Soorten

Welke keuzemogelijkheden zijn er?

Echt Haar haarwerk: kan gekleurd, gepermanent, en naar iedere wens geknipt en gestyled worden, ziet er natuurlijk uit en gaat langer mee.
Futura haarwerk: ziet er, net als echt haar, natuurlijk uit en kan gestyled worden in ieder gewenst model omdat het hittebestendig is.
Synthetisch haarwerk: klaar om gelijk te dragen, is al gestyled, minder kostbaar en gemakkelijk in onderhoud.

Tevens zijn er zo’n 8 soorten monturen mogelijk waar het haarwerk op bevestigd kan worden. Wij betrekken onze voorraad bij een gerenommeerd haarwerkenbedrijf. Per cliënt kunnen wij zo’n 6 a 7 haarmodellen op zicht krijgen.

Reserveren Haarwerk
Indien u interesse heeft voor een van onze haarwerken, dan kunnen wij dit haarwerk exclusief voor u reserveren voor een periode van minimaal 3 en maximaal 6 weken.

Tarieven

Wat zijn de kosten?

De kosten van een haarwerk kunnen nogal verschillen, afhankelijk van de uitvoering, het materiaal, de stylingswijze, de levensduur, enzovoort.

  • Synthetisch haarwerk vanaf euro 143,75  tot euro 822,50 ex btw
  • Futura haarwerk vanaf euro 362,50  tot euro 518,75 ex btw afhankelijk van uitvoering en styling
  • Echt Haar haarwerk vanaf euro 1345,00 ex btw

Een groot gedeelte of het geheel van het aanschafbedrag wordt echter vergoed door uw verzekeraar.

Garantie?

He and She Hairsolutions garandeert dat alle maatwerk- haaraanvullingen vrij zijn van fabrieks- en materiaalfouten voor een periode van 6 maanden. Maatwerk en confectie-haaraanvullingen voor permanente en semi-permanente bevestigingen hebben een
garantieperiode van 6 weken op eventuele fabricagefouten. Wij garanderen dat alle confectie haarwerken vrij zijn van fabrieks- en materiaalfouten voor een periode van 6 maanden.Voor meer specifieke informatie over garantie verwijzen wij u naar onze garantiebepalingen, verkrijgbaar in onze salon.

Vergoeding

Vergoeding

He and She Hairsolutions heeft met alle zorgverzekeraars leveringscontracten. Wij kunnen u daarover informeren. Het verzekerde bedrag wordt rechtstreeks gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar, zodat u alleen uw eventuele eigen bijdrage hoeft af te rekenen.

ANKO

He and She lidmaatschap ANKO

He and She Hairsolutions is aangesloten bij de ANKO (Algemene Nederlandse Kappers Organisatie) sectie haarwerken. Anko haarwerkspecialisten staan voor deskundigheid en professionaliteit. Een kwaliteitsborgingsregeling voor de branche in overleg met zorgverzekeraars en patiëntenverenigingen.

Aangesloten haarwerkers volgen een beproefde en deskundige methode van analyse bij cliënten en gebruiken daarbij de door Anko voorgeschreven formulieren voor: intake, order, instructies, nazorg, klanttevredenheidsonderzoek, garantie en voor eventuele klachtenprocedure.

Lees voor meer informatie ook de erkenningsregeling op www.anko.nl of lees
de gedragscode Anko Haarwerkspecialist.
anko

Indien er sprake mocht zijn van een klacht:
He and She Hairsolutions zal er alles aan doen om het op een prettige en bevredigende wijze met elkaar op te lossen. U kunt in dat geval de aard van uw klacht omschrijven op een hiervoor speciaal bestemd formulier (verkrijgbaar in onze salon). Wij zullen dan binnen afzienbare tijd uw klacht in behandeling nemen.

He and She Hairsolutions is tevens aangesloten bij de onafhankelijke Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken (SGC) en werkt volgens de Algemene Voorwaarden Uiterlijke Verzorging. Mocht er een klacht zijn waar u met ons niet uit komt, dan kunt u bij De Geschillencommissie terecht. Het doel van deze commissie is om geschillen tussen consumenten en een ondernemer op een goede, snelle en eenvoudige manier op te lossen. De Geschillencommissie is erkend door de overheid waardoor een betrouwbare procedure en objectieve beslissingen gewaarborgd zijn.

Meer informatie en de Algemene Voorwaarden vindt u op: www.anko.nl/voorwaarden

anko-2

Onderhoud

Onderhoud haarwerken

Om uw haarwerk zo optimaal mogelijk te houden, is het belangrijk om de vezels op de juiste manier te behandelen. Hierdoor blijven zaken als: glans, soepele valling, doorkambaarheid, gezonde staat van uw hoofdhuid, het mooi in model houden van uw haarwerk gegarandeerd.

Mediceuticals

Bij He and She Hairsolutions kunt u diverse producten betrekken die u hierbij kunnen helpen en ondersteunen. Zo werken wij o.a. met Mediceuticals. Indien gewenst kunnen wij ook een deel van het onderhoud voor onze rekening nemen.

In dit kader hebben wij regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen voor de aanschaf van meerdere haarwerken.

Omdat haarwerk regelmatig onderhouden moet worden, kan het prettig zijn 2 of meer haarwerken te bezitten. Dit is niet alleen hygiënischer, maar de modellen blijven ook langer mooi. Bovendien ontneemt het u de zorg voor het goed en adequaat onderhouden van uw haarwerk.

Dat doen wij voor u! U draagt dan het ene haarwerk, terwijl het andere door ons verzorgd wordt.  Samen met u beoordelen wij of het in uw situatie wenselijk is om meerdere haarwerken aan te schaffen.

Indien u een haarwerk bij ons aanschaft krijgt u altijd instructies, specifieke wasvoorschriften en proefflacons van verzorgingsproducten mee naar huis. De diverse specifieke verzorgingsproducten kunt u vervolgens in onze salon aanschaffen. Of u kunt het onderhoud van uw haarwerk geheel door ons laten verzorgen, maar net wat u wenst.

haarwerken_image_R