He and She Hairsolutions

He and She Hairstyling

Wenst u een supermooie haarkleur? Heeft u zin in een hele nieuwe coupe? Of wilt u uw haar gewoon even bij laten knippen? Misschien zo’n leuke, hippe featherlock?

 

Professioneel, vakkundig, creatief en trendy….

Het  professionele  hairstylingsteam van He and She Hairsolutions helpt u graag! Wij werken vakkundig , betrouwbaar en met veel zorg en aandacht voor de wensen van onze klanten. Hairstyling, kleuren en omvorming zijn onze specialiteiten. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en passen deze graag creatief toe.

Feest- en bruidskapsels kunnen wij ook verzorgen. Onze schoonheidsspecialist brengt graag nog een mooie bijpassende make-up aan.

 

Extra voordeel voor Meander personeel

Bent u werknemer in het Meander? Dan kunt u altijd snel bij ons terecht! Via een speciale app op uw smartphone kunt u straks zelf dagelijks in onze agenda kijken, wanneer er nog ruimte is in onze salon. Binnenkort meer informatie hierover. Bovendien hebben we ook de Meander personeelskortingspas, waarmee u altijd 15% korting geniet op wassen, knippen, föhnen.

Tot gauw bij ons in de salon!

 

Klik op onderstaande tabs om meer informatie te lezen over onze producten van Mediceuticals:

MEDICEUTICALS

Bij He and She Hairsolutions kiezen we zorgvuldig de producten waarmee we werken. Ieder product heeft zijn eigen unieke kenmerken qua verzorging, samenstelling, doeltreffende oplossingen en feel.

MEDiCEUTICALS, dermatological scalp, hair and skin solutions

Mediceuticals Laboratories USA is een gecertificeerd farmaceutisch bedrijf, gespecialiseerd binnen de dermatologie. Het ontwikkelt en levert verzorgingsproducten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. Ook worden er doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar/ en hoofdhuidproblemen.

Informatie over haar en chemotherapie

Afhankelijk van de cytostatica kan het haar uitvallen. Er is dus niet altijd sprake van haaruitval bij chemotherapie. Haaruitval treedt meestal op 2 tot 3 weken na de eerste behandeling. De medicijnen die gebruikt worden tijdens de behandeling vallen alle snelgroeiende cellen aan in het lichaam. Dit betekent dat ook de gezonde cellen worden aangetast. Naast het beenmerg is het haar het snelst groeiende weefsel in het lichaam. De haarfolikels nemen de giftige stoffen van de medicijnen op en vallen hierdoor stil, waardoor het haar uitvalt.

Door chemotherapie wordt de hoofdhuid gevoeliger voor invloeden van buitenaf zoals kou en warmte. Tevens wordt de hoofdhuid droger waardoor er schilfering kan ontstaan.

Haarverlies door chemotherapie is tijdelijk. Na de kuur duurt het enkele weken voordat het haar weer begint te groeien. Het haarzakje heeft tijd nodig om weer te herstellen voordat het weer gezond haar kan produceren. Aanvankelijk zal het haar dunner zijn en anders van structuur.

Gebruik van Mediceuticals bij chemotherapie

Mediceuticals ondersteunt het stimuleren van nieuwe haargroei en draagt bij om de conditie van de hoofdhuid en de haren te optimaliseren. Voor een optimaal resultaat wordt geadviseerd om reeds voor de chemo-behandeling te starten met Mediceuticals.

Vanzelfsprekend kunt u hiervoor contact opnemen met de Haarwerken specialist bij He and She Hairsolutions. In alle rust en privacy kunnen wij u de producten tonen en er uitleg bij geven.

hairstyling_image_R