He and She Hairsolutions

Voeten verdienen aandacht….

Voeten vervullen een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Ze geven ons steun en zorgen ervoor dat we ons kunnen voortbewegen. Ze zijn ons vervoermiddel. Toch zijn we ons vaak niet zo bewust van de rol van onze voeten. Meestal stoppen we ze weg in sokken en schoenen en vergeten ze dan een beetje. Daardoor maken ze vaak geen deel uit van onze uiterlijke verzorging, totdat er klachten ontstaan.

He and She, even voorstellen……

Ik ben Nicole Hendriksen, pedicure / manicure bij He and She. Bij mij kunt u terecht voor het verhelpen van verschillende vormen van voetklachten. Daarnaast bied ik diverse behandelingsvormen aan voor een goede (uiterlijke) verzorging van de voeten. Vaak werkt dit ook nog eens heel ontspannend, een bijkomend voordeel!

Ik ben gepassioneerd in mijn vak en streef altijd weer naar optimalisatie van mijn dienstverlening. Ik ben tevens gediplomeerd medisch pedicure en doe ook oncologische voetzorg. Dit maakt dat ik mijn behandelingen nog weer beter en met meer kennis van zaken op uw voeten af kan stemmen. Tijdens een eerste consult bepaal ik samen met u wat het beste behandelplan is. Patiënten van het Meander Medisch Centrum kan ik ook aan hun bed behandelen. Voor het laten aanmeten en maken van voetzolen kunt u tevens bij mij terecht.

Ik ben aangesloten bij ProVoet, brancheorganisatie voor de pedicure en oefen mijn behandelingen uit volgens de richtlijnen van de ham-code.

Klik op onderstaande tabs voor aanvullende informatie:

 Voetproblemen 

Waar kunt u dan zoal aan denken?

Ontstekingen, ingroeiende nagels, afgebroken of beschadigde nagels, eelt/kloven, problemen aan voetbed of voetzool etc…

Behandelingen 

* Probleem verhelpende behandelingen:

Likdoorn verwijderen, ingroeiende nagel druk-vrij maken, nagelreparaties per teen of voet

* Volledige voetbehandeling:

Desinfecteren, nagels knippen, nagelomgeving verzorgen, verwijderen van eelt/kloven, eventueel verwijderen van likdoorn, behandelen ingroeiende nagel, afsluitend een basis voetmassage

* Volledige voetmassage

* Voetzool op maat

* LNC Gold pakking voor handen

Combinaties van behandelingen zijn vanzelfsprekend in overleg ook mogelijk.

Producten

Dimanche Ureumline

De droge huid is erg gevoelig. Vaak ontstaat er schilfering en jeuk. Bij een erg droge huid kunnen kloven en rode plekken ontstaan. Droge huid komt over het hele lichaam voor. De voetenhuid maakt geen talg aan en verdient in dit opzicht extra aandacht.

Een droge huid is kwetsbaar. In de huidkloofjes en barstjes vinden micro-organismen een ideaal klimaat om zich te ontwikkelen. In de droge huid ontstaan daardoor mogelijk micro-ontstekingen. Naast het ongemak van de gevolgen van droge huid bij gezonde mensen is het risico van de gevolgen van huiduitdroging bij diabetici zeer ernstig. De unieke eigenschappen van Dimanche Ureumline komen tot uiting in de samenstelling van de open-netstructuur. Invloeden van buitenaf kunnen in de huid niet doordringen terwijl transpiratie, warmte en huiddampen de huid naar buiten toe vrij kunnen passeren. Huidmilks van Dimanche Ureumline bevatten minimale gehaltes aan hoogwaardige lipidecomplexen, welke ervoor zorgt dat de huid niet vet aanvoelt.

Een belangrijke factor bij de droge huid is de capaciteit van vochtbinding in de huid. Deze hangt samen met de concentratie natuurlijke vochtvasthoudende factoren in de huid waarvan ureum de belangrijkste is. De Dimanche Ureumline is er in drie verschillende vocht gehaltes: 15%, 10% en 5% .

Verzorging van de normale en droge huid

De normale huid van de voet wordt dagelijks verzorgd met huidmilk met maximaal 5% ureum. Het verlies aan vochtbindende factoren in de huid wordt grotendeels gecompenseerd door het cosmetische ureum. De huid zal mooi glad aanbevolen en vormt een natuurlijke barrière tegen schimmels, bacteriën en andere huidindringers.

Verzorging van de zeer droge huid

De zeer droge huid geeft jeuk, irritatie, lichte schubvorming en soms rode plekken. Er is sprake van schade aan huidcellen waardoor trekkende spanning en vervelende kriebeljeuk kan optreden. De zeer droge voethuid wordt dagelijks verzorgd met huidmilk met 10% ureum. De huidcellen trekken water aan, houden het vocht beter vast en vormen hierdoor een beter gesloten, glad en beschermend epitheel.

Verzorging van de extreem droge huid

De extreem droge huid onderscheidt zich door sterke schubvorming, harde eeltranden en eeltkloven en jeuk op de voet. Door verzorging van de huid met Dimanche Ureumline 15% wordt de huid onder de eeltlaag aangezet tot het vasthouden van celvocht en het aanmaken van nieuwe elastische cellen. Het eelt verliest hiermee zijn functie en zal binnen korte termijn verzachten en in hoeveelheid afnemen.

Antimycose (antischimmel)

De antimycose producten van Dimanche Ureumline richten zich op het voorkomen van infecties en het herstel van de aangedane huid. De nadelige gevolgen van schimmelaandoeningen op de huid en op de nagels worden door Dimanche Ureumline op cosmetische basis teruggedrongen. In samenwerking met de Koninklijke Nederlandsche Academie van Wetenschappen bewijst IMB in 2009 middels wetenschappelijk onderzoek de actieve bestanddelen van de antischimmel producten van Ureumline zeer effectief zijn tegen de meest voorkomende huidschimmels, bacteriën en gisten.

pedicure_portret_R