Ervaringen van onze cliënten/klanten

Christy Veltman - Burghouwt

"Zo ontzettend lief en professioneel geholpen. Twee dagen voor Kerst heeft Ridley het nog voor elkaar gekregen om voor mij een prachtige pruik te leveren. Mede daardoor heb ik een hele fijne kerst gehad. Ik heb al heel veel positieve reacties gehad."

Bianca Jantz

"Door Ridley ben ik heel goed geadviseerd en geholpen bij het verlies van mijn haar en de keuze van mijn pruik. Nadat Ridley mijn pruik had opgezet en me van alle tips and tricks had voorzien, heeft Agnes de pruik in de gewenste lengte geknipt en gestyled. Echt geweldig, super service!!!"

Andre Kuppens

"Ik ben onlangs bij jullie geweest met mijn vrouw die alopecia heeft. Ik wil jullie heel erg bedanken voor hoe jullie haar hebben geholpen en geadviseerd hebben. Kan niet anders zeggen dat het zeer professioneel aangepakt wordt en de personen geheel gerust gesteld worden. Ik wil jullie heel erg bedanken hiervoor."

Dorien Aanstoot

"Wij zijn ontzettend goed geholpen. Stellen je erg op je gemak. Goede service!

Ilona Willemsen

" Door de chemotherapie ga ik mijn eigen haar verliezen. Bij He and She ben ik goed en netjes geholpen bij het uitzoeken van mijn haarwerk. Ridley luisterde echt naar me. Het haarwerk dat hij me liet zien is het geworden qua lengte alleen in een andere kleur. Als ik het straks ga dragen zien mensen, die niet van mijn ziekte afweten niet dat het niet mijn eigen haar is. Dankzij jullie voel ik me dan weer vrouwelijk. Dankjewel Ridley."


Joke Korsman

"Lieve, lieve Ridley!!! Wat ben jij een prachtmens!! Door mijn ziekte heb ik inmiddels mijn haar verloren, maar daarvoor in de plaats een prachtig haarwerk terug gekregen. Was erg verdrietig toen ik bij jou binnen stapte, maar jij stelde mij door mijn tranen heen zo op mijn gemak, dat ik mij door jou sterker ging voelen en veel vertrouwen kreeg door je uitleg, je luisterend oor en je door mijn tranen heen weer een lach op mijn gezicht toverde. Je bent een kanjer! Wil jou heel hartelijk bedanken voor alles."


Wilma Damhaar

"Geweldige service en de persoonlijke touch, precies wat ik nodig had. Reuze bedankt!!!"


Yvonne Gankema

"Zeer goed geknipt en gekleurd. Voor mannen en vrouwen."


Esther Lamme

"Zeer klantvriendelijk en mooi resultaat."


Bianca Zwan

"Zo heerlijk gekleurd en fantastische hoofdmassage!"

Marianne Pot

"Ridley heeft ons geweldig geholpen. Hij heeft veel geduld en begrip. Wij hebben eerst een heel fijn gesprek gehad, voordat we aan het haarwerk toekwamen. Het leuke was dat het haarwerk, dat hij voor mij in gedachten had, precies datgene was dat ik zelf in gedachten had. Het staat mij heel goed. Mensen die niet weten wat er aan de hand is, denken dat ik bij de kapper ben geweest en vinden het super. Ik ben heel blij met He and She. Ook de producten die worden verkocht zijn prima voor je gevoelige huid."

Brenda Kuppens

"Ik ben bij jullie gekomen omdat ik alopecia heb. Het eerste gesprek was een intakegesprek en er was meteen een klik met Ridley en de rest. Er werd vertelt wat mijn mogelijkheden waren en dat was een pruik. Jullie namen echt de tijd hiervoor en ook voor de telefonische gesprekken, die ik met jullie had. Ik werd op momenten dat ik het moeilijk had, gerustgesteld door jullie en daarvoor wil ik jullie bedanken, voor jullie tijd en aandacht. Ik blijf zeker bij jullie terug komen in de toekomst."