Ervaringen van onze cliënten/klanten

Even een warm compliment

Beste He & She,
 
Vanmiddag kwam ik met mijn moeder langs (zonder afspraak) om even te kijken of dit schikte; mijn moeder had een afspraak bij de dokter achter de rug (waar ze erg tegenop zag) en omdat ze moeilijk ter been is was het wel zo handig om dit te combineren. Bleek geen probleem, heel erg fijn.
 
Vanwege de spanning van eerder had mijn moeder even een emotioneel momentje en ik moet echt even kwijt dat ik de manier waarop jullie collega hier mee omging bijzonder professioneel vond en ik kan dat enorm waarderen. Ze nam gewoon even de tijd, snapte duidelijk wat er speelde en je kon gewoon merken dat ze zelfs een beetje meeleefde, zo kwam dat althans op mij over (gebaseerd op wat ik hoorde).

 
Toen ze klaar was en we naar buiten waren gelopen vertelde mijn moeder mij ook dat ze even een vervelend momentje had maar ik kon duidelijk aan haar merken dat de manier waarop jullie collega dit had opgepakt haar ook echt even goed deed.
 
Het zijn van die kleine details, maar juist die zetten in mijn beleving dan echt even de toon. En zoals al geschreven: ik ben bijzonder te spreken over de manier waarop jullie collega dit oppikte. Het is mij wel duidelijk waarom jullie in het Meander gevestigd zijn, mijns inziens een prima combinatie.
 
En dat moest ik echt even kwijt!
 
 Met vriendelijke groet,
 Peter LooyengaGraag wil ik jullie via deze weg bedanken voor de fantastische manier waarop jullie mij geholpen hebben. 


Enkele weken geleden kreeg ik de uitslag van mijn scan in het Oncologisch Centrum. Er werd mij vertelt dat ik door de chemo kaal kon worden. Toen wij terugliepen van deze afspraak passeerden wij jullie kapsalon in het Meander Medisch Centrum en zijn we in een impuls naar binnen gegaan. De manier waarop we bij jullie opgevangen en geholpen zijn was zo deskundig, bevlogen en betrokken dat het mij enorm heeft geholpen met het zetten van alle stappen die nog zouden volgen.


Christy Veltman - Burghouwt

"Zo ontzettend lief en professioneel geholpen. Twee dagen voor Kerst heeft Ridley het nog voor elkaar gekregen om voor mij een prachtige pruik te leveren. Mede daardoor heb ik een hele fijne kerst gehad. Ik heb al heel veel positieve reacties gehad."

Bianca Jantz

"Door Ridley ben ik heel goed geadviseerd en geholpen bij het verlies van mijn haar en de keuze van mijn pruik. Nadat Ridley mijn pruik had opgezet en me van alle tips and tricks had voorzien, heeft Agnes de pruik in de gewenste lengte geknipt en gestyled. Echt geweldig, super service!!!"

Andre Kuppens

"Ik ben onlangs bij jullie geweest met mijn vrouw die alopecia heeft. Ik wil jullie heel erg bedanken voor hoe jullie haar hebben geholpen en geadviseerd hebben. Kan niet anders zeggen dat het zeer professioneel aangepakt wordt en de personen geheel gerust gesteld worden. Ik wil jullie heel erg bedanken hiervoor."

Dorien Aanstoot

"Wij zijn ontzettend goed geholpen. Stellen je erg op je gemak. Goede service!

Ilona Willemsen

" Door de chemotherapie ga ik mijn eigen haar verliezen. Bij He and She ben ik goed en netjes geholpen bij het uitzoeken van mijn haarwerk. Ridley luisterde echt naar me. Het haarwerk dat hij me liet zien is het geworden qua lengte alleen in een andere kleur. Als ik het straks ga dragen zien mensen, die niet van mijn ziekte afweten niet dat het niet mijn eigen haar is. Dankzij jullie voel ik me dan weer vrouwelijk. Dankjewel Ridley."


Joke Korsman

"Lieve, lieve Ridley!!! Wat ben jij een prachtmens!! Door mijn ziekte heb ik inmiddels mijn haar verloren, maar daarvoor in de plaats een prachtig haarwerk terug gekregen. Was erg verdrietig toen ik bij jou binnen stapte, maar jij stelde mij door mijn tranen heen zo op mijn gemak, dat ik mij door jou sterker ging voelen en veel vertrouwen kreeg door je uitleg, je luisterend oor en je door mijn tranen heen weer een lach op mijn gezicht toverde. Je bent een kanjer! Wil jou heel hartelijk bedanken voor alles."


Wilma Damhaar

"Geweldige service en de persoonlijke touch, precies wat ik nodig had. Reuze bedankt!!!"


Yvonne Gankema

"Zeer goed geknipt en gekleurd. Voor mannen en vrouwen."


Esther Lamme

"Zeer klantvriendelijk en mooi resultaat."


Bianca Zwan

"Zo heerlijk gekleurd en fantastische hoofdmassage!"

Marianne Pot

"Ridley heeft ons geweldig geholpen. Hij heeft veel geduld en begrip. Wij hebben eerst een heel fijn gesprek gehad, voordat we aan het haarwerk toekwamen. Het leuke was dat het haarwerk, dat hij voor mij in gedachten had, precies datgene was dat ik zelf in gedachten had. Het staat mij heel goed. Mensen die niet weten wat er aan de hand is, denken dat ik bij de kapper ben geweest en vinden het super. Ik ben heel blij met He and She. Ook de producten die worden verkocht zijn prima voor je gevoelige huid."

Brenda Kuppens

"Ik ben bij jullie gekomen omdat ik alopecia heb. Het eerste gesprek was een intakegesprek en er was meteen een klik met Ridley en de rest. Er werd vertelt wat mijn mogelijkheden waren en dat was een pruik. Jullie namen echt de tijd hiervoor en ook voor de telefonische gesprekken, die ik met jullie had. Ik werd op momenten dat ik het moeilijk had, gerustgesteld door jullie en daarvoor wil ik jullie bedanken, voor jullie tijd en aandacht. Ik blijf zeker bij jullie terug komen in de toekomst."