STICHTING HAARWENSEN


LANG HAAR DONEREN VOOR STICHTING HAARWENSEN

Stichting Haarwensen schenkt al meer dan 10 jaar haarwerken aan kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) hun eigen haar verliezen.
Deze kids zouden er alles voor over hebben om weer met  een volle haardos door het leven te kunnen. Een mooi haarwerk kan ervoor zorgen, dat een kind het zelfvertrouwen terugkrijgt en zich niet anders voelt dan zijn of haar leeftijdsgenootjes. Maar goede haarwerken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slecht een klein gedeelte door de verzekering vergoed.
Stichting Haarwensen biedt deze kids de keuze uit een grote collectie haarwerken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn. Door donaties van echt lang haar en financiƫle giften kan Stichting Haarwensen de haarwerken kosteloos aanbieden. Dankzij deze donaties kunnen de kids blij worden gemaakt met een prachtig haarwerk.
 

WIL JIJ OOK JE LANGE HAAR DONEREN?

Kom dan bij ons langs! Wij knippen het en zorgen ervoor, dat je gedoneerde haar volgens de regels bij Stichting Haarwensen terecht komt. Het lange te doneren haar dient minstens 25-30 cm lang te zijn.