HAAR-PROBLEMEN (HAARVERLIES)

Er zijn verschillende oorzaken die kunnen leiden tot haar-problemen. In alle gevallen is er meestal sprake van plaatselijke haaruitval of zelfs compleet haarverlies. Haaruitval door onderliggende ziekten kan bij iedereen voorkomen, mannen, vrouwen en kinderen.
 

MEEST VOORKOMENDE OORZAKEN VAN HAARUITVAL:

  • Haaruitval door alopecia
  • Haaruitval door chemotherapie, bestraling of medicijnen
  • Haaruitval door stress
  • Haaruitval door hormonale schommelingen
  • Haaruitval door ijzertekort of schildklierproblematiek
  • Haaruitval door overmatig roken
  • Haaruitval door conditie van de hoofdhuid en haarwortels

 
Bij sommige van bovengenoemde oorzaken is er sprake van tijdelijk haarverlies bij andere permanent. Daarom is het van belang dat eerst vastgesteld wordt wat de oorzaak van het haarverlies is. Voor elk probleem is een andere mix van oplossingen. 
 

DE BESTE HAAR-OPLOSSING VOOR JOU!

Voor ons is van belang dat wij jou de allerbeste haar-oplossing bieden. Daarom nemen wij ruim de tijd voor jouw unieke verhaal en wensen. Op basis daarvan stellen wij een behandelplan op en kiezen wij samen de beste oplossing en producten voor jou. Ons streven is dat iedereen met een haar-probleem stralend en vol zelfvertrouwen onze salon verlaat.HAAR-OPLOSSINGEN

Wanneer je om welke reden dan ook je haar verliest zijn er diverse oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan een compleet haarwerk, haarstukken of andere hoofdbedekkingen zoals: bandana’s, mutsen en petten. Wij bekijken in onderling overleg graag samen met jou welke oplossing het beste bij je past. Bij het maken van een keuze worden je gezichtsvorm, persoonlijkheid, uiterlijk, huidtint en  persoonlijke wensen meegenomen. 

 

VOOR WIE EEN HAARWERK?

Iedereen kan in principe een haarwerk dragen, bijvoorbeeld vanuit cosmetisch oogpunt. Als erkend haarwerk-specialist is He and She Hairsolutions gespecialiseerd in haarwerken als medische oplossing. 

Wij hebben een ruime voorraad met fantastische collecties synthetische haarwerken en haar-stukken. Deze confectie- haarwerken zijn gemaakt met een mooie kunstvezel en verkrijgbaar in alle kleuren en modellen en vaak niet te onderscheiden van echt haar! 

 

MAATWERK HAARWERK

Bij He and She Hairsolutions bieden wij ook de mogelijkheid een maatwerk haarwerk te laten vervaardigen. Perfect afgestemd op uw maten en wensen en volledig vervaardigd van “echt haar”.

 

OVERIGE HOOFDBEDEKKINGEN

Naast haarwerken hebben wij tevens een ruim assortiment mutsen, slaapmutsen (lekker warm en comfortabel tijdens het slapen, omdat je met een kaal hoofd veel warmte verliest), petten en bandana’s.