AMBULANT MEDISCH PEDICURE

Mijn naam is Marianne Levendig,

Nadat ik in 2016 mijn baan door een reorganisatie kwijt ben geraakt, ben ik gaan overwegen wat ik graag met mjn resterende arbeidsleven wilde gaan doen. In die tussentijd ben ik aan de slag gegaan als zorgvrijwilliger in een hospice. Daar ontdekte ik hoe ontzettend mooi werk het is om te zorgen voor mensen en zo ontstond bij mij het idee om te starten met een Pedicure-opleiding. Mijn beste idee ooit! 
Na het behalen van de branche-opleiding Pedicure ben ik enthousiast doorgegaan met de opleiding Medisch Pedicure, om het vak nog meer inhoud en diepte te geven.

In 2018 ben ik gestart als ambulant medisch pedicure. Bij mensen die minder mobiel zijn, kom ik thuis om ze in hun eigen omgeving te kunnen behandelen. Daarnaast werk ik als zelfstandig medisch pedicure in Woonzorgcentrum de Pol via Beweging 3.0. Het is een super mooi vak, waarbij niet alleen de voetzorg, maar heel de mens centraal staat. Ik verheug mij erop u te mogen ontmoeten in mijn praktijkruimte bij Kapsalon & Haarwerkspecialist He & She Hairsolutions in het Meander Medisch Centrum Amersfoort! (in overleg kan er ook op kamers  worden behandeld)

Bel met 033-7520370 


Voor het maken van een afspraak met de Medisch Pedicure of voor informatie over de diverse pedicurebehandelingen en voetverzorgingsproducten.