HE AND SHE - HAND AND FOOTCARE,

is de professionele medisch pedicure praktijk in het Meander Medisch Centrum. De moderne praktijk beschikt over de nieuwste apparatuur en is inpandig gevestigd bij Kapsalon & Haarwerkspecialist He and She Hairsolutions aan het einde van De Laan met winkels vlakbij lift D. 

MEDISCH PEDICURE, 

Nicole Hendriksen, is specialist in het verhelpen van uw voetklachten. De behandeling wordt in alle rust uitgevoerd met aandacht voor u en uw voeten. Uw behandeling wordt afgesloten met een ontspannende voetmassage. 

Als u reuma-, diabetes- of oncologie-patiënt bent dan is het goed te weten dat de behandeling wordt uitgevoerd door een gediplomeerde Medisch Pedicure. 

Mocht u last van schimmels hebben kom dan langs voor een speciale behandeling en de productenlijn. Ook kunt u bij ons terecht voor heerlijk ontspannende voetmassages. 

In de praktijk worden uitsluitend effectieve producten gebruikt van speciale voetverzorgingsmerken. Uiteraard kunt u deze verzorgingsproducten ook in de praktijk verkrijgen voor de verzorging van uw voeten thuis.  


He and She – hand and footcare werkt samen met de verpleegafdelingen in het Meander Medisch Centrum en met de meeste podologen in Amersfoort en omgeving.


Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met: 

Nicole Hendriksen

Mail: heandshe@pedicurecentrumamersfoort.nl

Telefoon: 06-46163700