Hallo, ik ben Ridley Rama

Sinds 2014 heb ik mijn eigen kapsalon in het Meander Medisch Centrum Amersfoort, waar ik werk als haarwerk-specialist. Ik doe mijn werk graag, omdat ik het fijn vind om mensen te helpen. Als kind zorgde ik al met veel liefde en toewijding voor mijn zieke moeder, die kanker had. Zelf heb ik ook een auto-immuunziekte gehad. Hierdoor kan ik mij goed verplaatsen in de situaties van mijn cliënten. Het schept een band, waardoor je makkelijker met elkaar praat. 
Het is mijn missie om cliënten, die met ziekte en haarverlies te maken krijgen, zo goed mogelijk te informeren, adviseren en ondersteunen. Mijn werk is pas klaar, als de cliënt met de mooiste haar-oplossing en een goed en blij gevoel, onze kapsalon weer kan verlaten.

Hallo, ik ben Patricia Visser- v.d. Veen

Ik ben al ruim 15 jaar werkzaam als hairstylist.
Sinds enige tijd heb ik mijn vak uitgebreid tot haarwerk-specialist. De mooiste uitdaging van werken in het ziekenhuis is om mensen weer een fijn en zeker gevoel te geven. Even meer zijn dan "alleen patiënt".  
Als haarwerk-specialist vind ik het fijn om de mensen op hun gemak te stellen en goed te adviseren, door samen naar een oplossing te kijken voor het haar-probleem.
Mijn werk is geslaagd, wanneer de klant met een tevreden gevoel en een zekere trots de salon verlaat.